Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 3 december 2011

Ekologisk schampo favorit - BeSave!


En ny fransk hud- och hårvårdsserie har snabbt fått gott rykte om sig här i Finland.  I den får man allt kombinerat: certifierad naturkosmetika, fungerande förpackning, snyggt utseende, hög kvalitet och lågt pris.  I serien används naturliga råvaror som havtorn från Alperna, pepparmynta, kamomill, sheasmör, solros och olivblad. Varje produkt har behaglig doft och egen glad färg.


Personligen gillar jag detta schampo jätte mycket och jag har testat de flesta ekologiska schampon som saluförs i Finland just nu.


Närande schampo för torrt och slitet hår


Här kan du läsa testresultat i en ekologisk schampotest i finska bloggen Uusi musta.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...