Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 6 december 2011

6:e december

Republiken Finlands självständighetsdag firas den 6 december. I början av december år 1917 gav senaten under ledning av P.E. Svinhufvud en självständighetsförklaring till riksdagen, som riksdagen godkände den 6 december. Självständigheten firas runt om i Finland men också av många finländare som bor utomlands.

Vårt firande är högtidligt och traditionsenligt med flagghissningar runt om i landet, festgudstjänster, kransnedläggningar på hjältegravar, studenternas fackeltåg och naturligtvis presidentens självständighetsdagsmottagning på slottet.


Hyvää itsenäisyyspäivää!
Trevlig självständighetsdag!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...