Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 7 december 2011

Ny sajt: ECO FINLAND

 
är en ny online-katalog för medvetna konsumenter och företag. ECO FINLAND sammanför finska företag och intressenter engagerade i ekologiskt och etiskt företagande.Sajten www.ecofinland.com lanserades den 23.11.2011. Man säger sig vara en katalog som innefattar det bästa av miljövänliga finländska företag, tjänster och produkter. Deras mål är att göra det lättare för människor att köpa miljövänliga produkter och leva en mer hållbar, miljövänlig livsstil. De vill göra det enkelt att komma i kontakt med företag som verkligen bryr sig. Webbplatsen grundades av Katja Hyytiäinen.

Jag tycker att detta är ett mycket välkommet initiativ och jag hoppas verkligen att man når ut både till företagare och konsumenter. Det som är synd, men som är mycket vanligt i dagens Finland, är att man säger sig vara en tvåspråkig sajt. Så visar det sig att det är finska och engelska som gäller. Synd.

Men gå gärna in till deras Facebook profil och gilla, om du tycker att sajten är ett bra initiativ.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...