Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 14 mars 2012

Neptunus i Fiskarna

Har du märkt en ändring i energierna? Neptunus har gått in i Fiskarnas tecken, i sitt eget bo, i sin egen sfär, för första gången på 168 år. Där kommer den att stanna till år 2026. Man tackar med det ödmjukaste!
Jag känner verkligen av Neptunus inflytandet. Jag är mera jag och mig själv än någonsin tidigare. Känner mig precis som hemma. Jag har t.ex. de senaste dagarna glömt både tid och rum. Inte kommit ihåg vilken veckodag det är. Suttit och övat tarottolkningar för mig själv.
Huruvida du känner av det beror ju naturligtvis på hur Neptunus ligger i din astrologiska födelsekarta. 
Men oavsett, så tycks astrologerna nu påtala att Neptunus nya läge påverkar generellt och mer än vad man anar.
Man kan känna sig inspirerad och positiv men kanske lite sömnigare än vanligt. Eventuellt blir man lite mera inåtvänd och kan stundvis befinna sig som i ett drömtillstånd. Nu finns möjlighet till intoning och att ta ner och jobba med denna underbara energi.Sträva till att göra det medvetet. Kännetecknande för energin är längtan, frihetsideal, skönhet, inspiration, intuition, drömmar, kärlek.
Det är många som omvärderar sina liv och ifrågasätter sina värderingar just nu. Folk öppnar upp nu och känner verkligen efter vad de egentligen känner. Trötthet kan uppstå och även vara lite utmanande när vi släpper gammalt bagage och gamla värderingar.

Neptunus inflytande handlar också om andliga upplevelser, gudomligt ursprung och har också ett finger med i populärkulturen, i områden med artisteri och underhållning.
Det blir verkligen intressant att följa med utvecklingen och se vilka följder detta läge egentligen kommer att få.

2 kommentarer:

Softy sa...

Oj. Tack, det där var ju verkligen intressant. Jag känner verkligen att jag kommit in i en ny energifas. Trodde det var våren så där allmänt. Men kanske detta förklarar saken?

Pia - My Green Blog sa...

Bra! Roligt med ett livstecken här på bloggen och att få veta att någon läser :D
Tack Softy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...