Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 12 mars 2012

Ovanligt aktivt himlavalv

Fullmånen var förra veckan i Jungfruns tecken och stod i opposition till solen i Fiskarna.  Det är säkert fler än jag som upplevde att veckan var väldigt energifylld. Venus och Jupiter har kommit allt närmare varandra. Nu den 12 - 14 mars är de väldigt nära varandra på kvällen. Venus ligger lite närmare horisonten och Jupiter lite högre upp.  Flera gånger förra veckan har de bildat en linje med månen. Det är lika ovanligt som det är vackert.  25 - 26 mars syns de tillsammans med månskäran. De två planeterna har faktiskt framträdande positioner under Fiskarnas inflytande i en högre aspekt, omtalar den mer själsliga astrologin för oss. Spännande.
Dessutom har vi också nu kraftig solstormsaktivitet, så just nu har vi påverkan som kan vara väldigt påfrestande.
Idag den 12 mars går Merkurius retrograd i Väduren till den 4 april 2012. Under dessa retro- perioder skall man ju helst inte starta något nytt, men gamla drömmar är ju inte nya. Därför kan du ta fram ett "projekt" som du förträngt, glömt eller "gav upp". Det kanske inte var rätt tillfälle då eller kanske något kom emellan. Det kommer alltid en tid för drömmar att förverkligas och nu är den tiden inne. Universum ger oss alla en fantastisk möjlighet att nu göra verklighet av en gammal önskan. Har du funderat på något som du längtar efter att göra så ska du absolut ta tag i det nu. Ta första steget idag! 


Raphael: Venus and Jupiter


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...