Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 19 mars 2012

Vårdagjämning 2012 och nya energier


Sedan 11-11-11 har vi behövt ta itu med vissa viktiga 'sista minuten' ärenden, så att vi bättre skall kunna anpassa oss till den nya tidens energier som är i antågande. Dessa viktiga saker har gällt människor, situationer och övertygelser och vi har behövt genomgå detta för att bättre kunna anpassa oss vibrationsmässigt till intensiteten och effekten av de kommande nya energierna. Det har varit ett svårt arbete som har förberett oss för det som börjar med vårdagjämningen 2012.

Det kan vara mycket klokt att nu tänka igenom och noga planera utsädet du vill så denna vårdagjämning och sedan ärligt manifestera det under resten av året. Det är på sin plats att sikta högt, högre än du någonsin gjort förut.  I den nya verkligheten kommer det att finnas mera, bättre och nyare sätt för dina intentioner att manifesteras. Detta för att de nya energierna går i 
5D.

Den 20 mars 2012 börjar våren enligt kalendern. Då är det vårdagjämning och dagarna och nätterna är lika långa på hela jorden. Vårdagjämningen i sig kommer att bidra med balans och jämnvikt och inre frid. Sedan kommer många av oss att finna nya riktningar och nya roller i våra liv när det så småningom kommer in massor med ny energi som bidrar med nya möjligheter och utmaningar.

                                                                                        I kärlek,
                                                                                               Pia

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...