Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 5 mars 2012

Idag är en bra dag!

Jag väljer positiva ord, både dem jag tänker, talar, läser och omger mig med. På så sätt kan jag höja min energinivå. Genom att se till att jag så ofta som möjligt befinner mig i miljöer som jag tycker om, som är positiva och ger mig energi och genom att se till att umgås med människor som är positiva och kärleksfulla kan jag höja min egen energi.

Gör du också sådant som du älskar och mår bra av! Du höjer också energin till en annan nivå genom att du rensar ditt bagage och gör dig av med skuld, skam och ilska, genom att du förlåter, släpper och går vidare.2 kommentarer:

akissfromthepast sa...

du har jättekiva blog! jag har inte hittat många blogg som är skrivat på finland i svenska. hienoa! tulen toistekkin visiitille tänne.
ha en bra vecka!

Pia - My Green Blog sa...

Heippa -
vad roligt att du hittade hit!
Din blogg ser också väldigt inbjudande ut. Jag skall läsa och titta lite mera där så fort jag har lite mera tid.
Välkommen åter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...