Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 27 mars 2012

Vägledning med Tarot

Att få vägledning i någon specifik fråga kan man ha livslång nytta av. Ibland behöver man bara lite hjälp på traven. I livet går vi igenom mycket, både små och stora funderingar. Det är inte alltid lätt att försöka navigera på egen hand. Man kan uppleva att man befinner sig i en återvändsgränd och ibland förstår man helt enkelt inte själv var 'skon klämmer'. Via vägledning kan man få råd med frågor inom olika livsområden såsom ekonomi, arbete, kärlek, familj, hälsa, kommande händelser, nuläget, varför någon situation blev som den blev. Möjligheterna är många.

Tarotkortens uråldriga symbolism fungerar som ärlig återspeglare och hjälper dig hitta det dolda i din egen kraft och att se klarare var du har "utrymme för mera mognad". Tarotkorten guidar försiktigt och utan att döma mot klarhet för dig själv och ditt liv i olika situationer.

Jag har slutfört utbildningen och behöver nu mera övning för att riktigt bli proffs på att tolka. 
Välkommen att läsa ytterligare info under denna länk.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...