Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 27 april 2012

Sonia Choquette i Finland 5.5.2012


Sonia Choquette är internationellt känd intuitivt healer, författare och andlig lärare. Hon har över 30 års erfarenhet av att hjälpa människor finna mening i livet genom att lära dem att lyssna till sin inre röst. Sonias sätt att arbeta är inspirerande och energiskt. Hon lever själv som hon lär och uppmuntrar var och en att förverkliga sina drömmar. Kom med och tillbringa en rolig och spännande dag tillsammans med Sonia!


Tid:
lördag 5 maj 2012 kl. 10:00 - 17:30, registrering 9:00 - 10:00, lunch 12:30 -14:00.
Plats:
Valkoinen Sali, Alexandersgatan 16-18, Helsingfors

Arrangörer: 
Länkar:


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...