Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 21 april 2012

Nymåne i Oxen 21.4.2012


Nymånen har idag gått in i jordtecknet Oxen och nu betonas praktiska sysslor, ekonomiska frågor och sensuell njutning. Det lönar sig därför att så önskemål som gäller dessa frågor då de så passande motsvaras av den nya månens energi.
Långsiktigt tänkande ger utdelning - att tålmodigt investera i en solid grund av övning, verktyg och utveckling av personliga resurser etablerar en bas som framtida framgång kan växa ur.
 
Jupiter befinner sig också i Oxen och det ger ytterligare förstärkning till energin och hämtar  glädje och överflöd med i bilden.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...