Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 6 april 2012

Fullmåne i Vågen 6.4.2012

Fullmånen denna långfredag är väldigt speciell. Vi får igen ett ypperligt tillfälle att lämna det gamla bakom oss så att nytt kan födas. Månen i tillmötesgående Vågen står i opposition till solen i den oberoende Vädurens tecken. Möte mellan kompromiss och självintresse samt frågeställningen att para ihop sig eller att gå sin egen väg. Här väcks känslor kring rättvisa och att dela med sig. När man erkänner sina personliga behov ger det en bra utgångspunkt för partnerskap och omtanke för varandra.


Fullmånemeditationer sker i olika grupper världen runt och alla är välkomna att delta på sitt håll och att samtidigt ge healing till Moder Jord. Idag den 6 april 2012 mediteras bland annat kl. 21:00-21.30 finsk tid eller 20:00 - 20:30 svensk tid.

Man kan sända healing till Jorden varje fullmåne. Det är viktigt att veta att Moder Jord nu behöver av den lågfrekventa, jordande, kvinnliga energin från Jordens inre kärna för att hela sig själv. Alltså inte vitt ljus som är den kraftfulla maskulina energin. Dessa healingsessioner har en enormt stor inverkan på helandet av Moder Jord, bortom vad vi kan föreställa oss!  När vi deltar i healingsessionerna får vi även själv de energier vi kanaliserar, vilket stimulerar vår andliga transformation på ett mycket kraftfullt sätt. 2 kommentarer:

Jemayá sa...

Intressant! Jag hade energi på fredagen, orkade städa huset och planera lördagen. Sen hade stegring igen i tre dagar. Måste tänka att det är mycket på gång som jag inte förstår i min kropp/andra nivåer. Hoppas orka läsa mera din intressanta blogg igen och annars också vara aktivare! kram!

Pia - My Green Blog sa...

Försök komma ihåg att ta det lugnt och lyssna till ditt inre också. Var snäll mot dig själv. Det är mycket människor som har till synes oförklarliga symtom. Som kommer och går. Människor mår dåligt och är trötta. Det är frustrerande, jag vet. Men du är inte ensam. Detta är en fas och det kommer att ändra. Försök ha tillit till att allt är precis som det skall vara.
Just nu är det så otroligt viktigt att meditera för ur ditt inre kommer svaren och kreativiteten.
I AM THE GREAT I AM - you know.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...