Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 28 november 2011

Tacksam för alla som läser My Green Blog

Det är så otroligt roligt att se att det sker tillökning i följarskaran med jämna mellanrum. Sakta men säkert. Ibland misströstar jag och tror att ingen läser och inbillar mig att alla andra har fler läsare. Egentligen bryr jag mig inte om det. Det är bara det gamla egot som ropar i bakgrunden. 
Så en vacker dag ser jag till min glädje att någon ny medmänniska har hittat hit. Då blir jag sååå varm om hjärtat. Du är hjärtligt välkommen! Det är trots allt så, att fast mycket av skrivandet är för min egen skull, är nog både nyttan och glädjen större när man kan dela med sig och kanske även så något frö här och där. 
Som läsare behöver man ju inte ge sig till känna. Men vill man, kan man kommentera ivrigt eller någon gång ibland. Man kan bli följare eller dela på Facebook eller prenumerera på inlägg och kommentarer.
Aktiviteten här på My Green Blog är lite avvaktande just nu. Jag väntar på viktiga besked från ett par instanser. När jag fått besked, kommer jag att köra igång ett nytt skede i mitt liv. Detta kommer att visa sig som nya vindar även här på My Green Blog. Lite tålamod till i dessa på många sätt väntans tider :)


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...