Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 10 november 2011

11.11.2011

I morgon är det en magisk dag - siffermässigt och energimässigt.
Äntligen är vi där!

Som du kanske redan har märkt är det också fullmåne, vilket inte är ett sammanträffande utan en del av den stora helheten. Om du drömmer något inkommande natt lönar det sig att observera drömmen noga. Gör gärna anteckningar. I morgon kommer våra energier att balanseras. De av er som sysslar med energiarbete kan i tanken medvetet förankra broar av ljus när energiportalerna öppnas. Om du har ett ställe hemma eller ute i naturen, där du trivs att sitta och lyssna på tystnaden, där kan du nu passa på att placera en ljuspelare. Koncentrera dig och stilla dig i bön på detta ställe i morgon. Inget annat behövs. Kan du sitta i meditation tillsammans med en grupp människor är det alldeles förträffligt bra. Hur som helst - var närvarande i stunden, tacksam och öppen. Formulera dina önskningar och drömmar i tanken. Tacka Moder Jord och Fader Himmel och dina hjälpare som du alltid har med dig och vill dig väl.


Önskar dig en underbar dag!
Tjingeling och kram 
                  Pia
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...