Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 23 januari 2012

Drakens år börjar bra

2012 Drakens År


Kineserna har firat nyår och således har vi nu gått in i drakens år. Detta må var och en tänka hur den vill om, men i Kina anses det vara något väldigt positivt och man vill gärna föda barn under drakens år.Draken är, eftersom den inte existerar i verkligheten, en viktig legend i den kinesiska mytologin.
Drakens år är också kejsarens år. Det är ett år som symboliserar makt, framgång och lycka för folket. Det är också innovationernas och företagsamhetens år, den oräddes och stoltes år. Draken är en ohämmad varelse med massor av energi och kreativitet. Den är eldig och passionerad och drar sig inte för någonting.
Är man född i drakens tecken är man orädd och extremt självsäker och tror att man klarar vilken utmaning som helst. Drakar är också bra på att hjälpa andra och det gör dem populära.
Drakens år har knappt hunnit börja och mycket positivt har redan hänt och man kan bara ana hur fantastiskt bra detta år kommer att bli!

Det blev alltså Haavisto vs Niinistö i andra valomgången och följande två veckor kommer att vara mycket intressanta att följa. Hur utgången i presidentvalet än blir så är Haavisto redan en vinnare och har gjort historia. Fantastiskt bra jobbat!

Vid valvakan i går kväll avnjöts Pekka Haavisto kaka

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...