Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 24 januari 2012

Grönska ökar kreativiteten

Det finska företaget Green House Effect Oy tillverkar och säljer växtväggar som bidrar till ökad trivsel och god hälsoeffekt. Växterna renar luften och ökar luftfuktigheten. Här i Norden har vi torr luft på vintern och detta är extra problematiskt för t.ex. astmatiker.
Varje vägg som tillverkas är unik och görs för hand. Företaget har fått en bra start och tropiska växter och grönska är nu en växande trend på kontor och i storstadsmiljöer.
Undersökningar visar att kreativiteten ökar i miljöer med växtinslag. Grönskan har en lugnande effekt och återkopplar oss till våra primitiva rötter.
http://gheffect.fi/
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...