Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 16 januari 2012

Mirrors of the Soul by Janosh

För snart tio år sedan upptäckte Janosh sin passion. Hans önskan var att använda sin kreativitet till att göra konst. Inte vilken konst som helst utan konst som berör människor och göra dem medvetna om hur de vill leva sina liv. Från den stunden tog hans liv en konstig vändning. På ett oförklarligt sätt började han se bilder: tredimensionella hologram  av perfekt geometri. Han bestämde sig för att återskapa dem på sin dator och upptäckte sedan att de matchar formen på vissa sädescirklar.

Läs mera: http://www.janosh.com/Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...