Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 15 januari 2012

Trevliga, nyttiga och ekologiska klappar

I vår familj tycker vi om att både ge och få presenter. Det är alltid lika roligt! Årets julklappar gjorde mig mycket glad och tomten var verkligen otroligt snäll. Allt är användbart och trevligt och sådant som jag önskat mig eller som står mitt hjärta nära. 
På bilderna kan man se några av dem. Jag fick:
Iittalas Kivi ljuslykta i frostat vitt, jul CD med Michael Bublé, 2 stora påsar kaffebönor, Arlas Latte mjölk, KRUPS kaffekvarn, Bialetti Tuttocrema mjölkskummare, DVD:n Amelia med min favoritskådis Richard Gere, en saltlykta för värmeljus, 8 (!) pocketböcker bl.a. Utrensning av Sofi Oksanen och Ett ljus i mörkret av Agneta Sjödin och flere spännande deckare. EcoTools rese sminkborste och ögon/sömnmask av bambutextil.
Jag tror att jag har kommit ihåg det mesta. Ett stort och hjärtligt TACK!


Nu är julen utsopad för i år och vi går mot ljusare tider. Härligt att ta fram lite andra färger i inredningen som omväxling!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...