Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 11 april 2011

Avtal om ekologisk el

Använder du grön el? Har du tagit reda på vad möjligheterna är att få grön eI där du bor?
Vad har du för grön el-erfarenheter?

I Finland kan man ingå avtal om grön el med Ekosähkö Oy.
Informationen på deras hemsida är tyvärr endast på finska, men för den goda sakens skull känner jag ändå att jag vill blogga om det.

Ekoel produceras i små inhemska kraftverk av 100 % förnybar bioenergi, vind- och vattenkraft. För att öka efterfrågan hos små producenter köper Ekosähkö Oy grön el vars pris är konkurenskraftigt gentemot partimarknaden.
Ekoel är föregångaren inom grön el. Företag har haft möjlighet att välja grön el sedan 1995 och hushållen har kunnat välja elleverantör enligt produktionssätt sedan hösten 1998.

Hemsidan innehåller mycket information och man kan enligt förbrukning och ort räkna ut en offert direkt på nätet och göra jämförelser mot nuvarande leverantör.
De är också med i YkkösBonus systemet.
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...