Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 15 april 2011

Ängel i det grönaYou can be ecological without being spiritual
but you cannot
be spiritual without being ecological.                                                                                             ~ Diana Cooper
 
 

3 kommentarer:

Marina sa...

Det där stämmer säkert! Hur ekologisk man är är kanske inte direkt ett mått på hur andlig man är, men visst måste man bry sig om vår vackra jords välmående om man är andlig sådär på riktigt.

Maria sa...

Det där var nog helt sant. Såklart. Jag tycker verkligen att det går hand i hand. Jag började bry mig miljön när min andliga sida vaknade till liv. Kärlek!

Pia - My Green Blog sa...

Bra sagt! Kärlek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...