Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 23 april 2011

Lova Herren, min själLova Herren, min själ, och allt det i mig är Hans heliga namn. / Lova Herren, min själ, och förgät icke, vad gott Han har gjort. / Han, som förlåter dig alla dina missgärningar / och helar alla dina brister. / Han som förlossar ditt liv från graven / och kröner dig med nåd och barmhärtighet. / Han som mättar ditt begär med Sitt goda, / så att du bliver ung / på nytt såsom en örn. / Barmhärtig och nådig är Herren, / långmodig och stor i mildhet. / Lova Herren, min själ, och allt det i mig är Hans heliga namn. Min själ lova Herren.


Orthodox chant, The 1. Antiphone (tone 1),
Lova Herren min själ ur Den Gudomliga liturgin.
Tammerfors ortodoxa kyrkas kör (Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro)
1 kommentar:

Pia sa...

Så rogivande...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...