Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 5 april 2011

Healing with Earth Energy by Little Grandmother - 26 March 2011

Vi hoppas att människor överallt runt Jorden vill sammanstråla på energiplan och förenas till ETT HJÄRTA med avsikten att hela oss själva och vår värdefulla Moder Jord. Little Grandmother delar här med sig av några enkla men kraftfulla tekniker som hon fått lära sig av Spirit - Anden, så att vi kan förankras i helig jordenergi och på så sätt höja vår energivibration, hjälpas åt att hela planeten och förnya oss själva i denna sorgens tid. Tillsammans ber vi nu våra böner med avsikten att hela och hjälpas åt att höja kärleksenergin på planeten!2 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag är med:-)

Pia - My Green Blog sa...

Jättebra!
Ju fler, dess bättre.
Tack för besöket Ulrika och hjärtligt välkommen igen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...