Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 8 april 2011

Många vinster med grönt företagande

Marknaden blir allt mer miljömedveten och det ger företag med miljövänliga produkter och tjänster allt större förtroende och bättre ställning. Genom att presentera sig på marknaden som ett miljömedvetet företag tar företaget ett stort ansvar som ger vinster för hela vår planet och bidrar till liv och hälsa för allt levande.
Om du känner dig inspirerad att utveckla och förankra miljö- och hälsomedvetenhet i ditt företag finns det mycket information på Internet. Om du inte alls varit inne på den här banan kan det låta stort och överväldigande. Men låt det inte skrämma dig. Ta några steg i taget och utvecklas i den takt som känns bra för dig.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...