Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 24 april 2011

Vill du att hälsofriheten försvinner?

Det vill inte jag. Jag vill bestämma över min kropp själv. EU vill nu bestämma över oss igen en gång. Från den 30 april 2011 kan nästan alla medicinska örter komma att bli olagliga inom den Europeiska Unionen om nya lagförslag accepteras i Bryssel. Bakom detta står naturligtvis bl.a. läkemedelsindustrin som vill tjäna pengar på att vi håller oss sjuka. De vill slå ut all konkurrens. Det finns inga produkter från Ayurveda eller ens Traditionell Kinesisk Läkekonst (TCM) som släppts igenom och godkänts av EU:s myndigheter. Detta innebär i praktiken ett totalt förbud för många produkter som tidigare använts framgångsrikt av konsumenter och terapeuter. Sjukt säger jag!

Vill du protestera mot detta? Klicka för att Protestera med din namnunderskrift - Sign petition. Det krävs en miljon signaturer för att föra fram en petition i EU och nu börjar det bli bråttom. Dela detta vidare till alla du känner. Du själv kanske inte känner dig berörd av detta men tänk på att det finns många människor som inte kan eller vill äta syntetiska mediciner och mår bra av naturläkemedel. Hjälp alla oss!

Mera information här:
Torbjörn Sassersson och Sanna Ehdin


TACK!


Aloe Vera


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...