Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 3 februari 2012

Att vara jordad


Clint Obers succébok Earthing – the Greatest Health Discovery ever? har givits ut på svenska. Boken kommer att ges ut i många länder men vi som läser svenska är bland de första att få ta del av boken.
Den svenska titeln är Att vara jordad – den kanske viktigaste upptäckten för vår hälsa i modern tid.
Från förlaget skriver man såhär om boken:
”Har du elektronbrist? Det har du om du lider av sjukdom, smärta eller inflammation. I denna bok få du lära dig hur naturens ursprungliga inflammationshämmare – nämligen Jorden själv – kan bota din brist och förbättra din hälsa, energi och sömn.
Under dina fötter när du är utomhus finns inte bara gräs, jord, sand och betong. Där finns också en alltid närvarande källa av naturlig, läkande energi.
När du har läst denna bok, kommer du aldrig mer att titta på marken under dig på samma sätt. Vi människor, liksom allt annat levande, är elektriska varelser på en elektrisk planet, och Jorden under oss är mer än något som vi bara kan stå, gå, leka och bygga på – den är en källa till obegränsad läkande energi.”


Jag är övertygad om att många människor behöver tänka på detta med jordning mer och mer. I dessa tider av ovanligt intensiv solaktivitet med magnetiska explosioner och dessutom alla apparater som vi omger oss med ständigt och jämnt, är det många som mår dåligt. Det kanske inte är så lätt att hitta på orsaken till att man mår dåligt, men om det går att fixa genom att jorda sig så har man verkligen en enkel lösning på sina problem!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...