Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 25 februari 2012

EstellePrinsessan EstelleEstelle Silvia Ewa Mary Bernadotte, föddes torsdagen den 23 februari 2012 kl. 04:26 i SolnaStockholms län och är svensk prinsessa och hertiginna av Östergötland.

Ja, hon är en riktig stjärna redan vid födseln. Och namnet Estelle passar henne bättre än något annat namn. Hon kommer att bringa ljus och och nya insikter. Redan nu är hon mycket älskad och mycket omtalad. Det är alltid så härligt med glädjen över nyfödda och man kan nog säga att både Sverige och Finland och många andra länder har drabbats av riktig baby yra.

Astrologiskt är det intressant att ta en titt på hennes födelsekarta. Hon föddes ju i början av Fiskarnas tecken men jag blev rätt så förvånad att hitta så mycket av elementet vatten som det visade sig finnas. Förutom solen att även ha månen, Merkurius, Neptunus och Chiron i Fiskarna beskriver en otroligt känslig och konstnärlig natur. En djupt kännande, medkännande och intuitiv person. 
 Dessa personer ser ofta på världen annorlunda än andra. För dem är det mycket mer än en synlig och konkret verklighet. De känner instinktivt  av många olika möjligheter som alltid finns i alla tillfällen. Alla dessa redan nämnda planeter och Uranus finns i det praktiska andra huset. Där har idéer och drömmar en bra chans att finna ett konkret uttryckssätt. Andra huset är också kopplat till den personliga ekonomin. Ansamlingen där tyder på att förutsättningarna är goda men även tecken på plötsliga förändringar. Prinsessan ställning återspeglar i viss utsträckning monarkin i dagens samhälle och dess värden som helt tydligt håller på att förändras. Estelle har ascendenten i äventyrliga Skytten. Det bidrar med glädje, mod och filosofisk läggning. En ärlig uppriktighet och mycket positiv energi. Utmaningen kan ligga i balansgången mellan att följa sitt hjärta eller hjärna.
Denna frihetsälskande flicka kommer att ha stor betydelse för den andliga utvecklingen och att visa en ny väg för människorna, för vill hon så har hon direktkontakt med kosmos.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...