Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 17 oktober 2011

Mayakalendern - ett förestående skifte


Under många år har vi läst om det berömda slutet av Mayakalendern men det har inte varit så mycket tal om vad som väntar efter det.
Efter inresan till den åttonde vågen den 5 januari 1999 har frekvenshöjningarna varit mer eller mindre konstanta. Efter att vi kom in i nionde vågen den 9 mars 2011 har det varit betydligt mer landningar eller faser där vi har gjort oss av med fler av våra gamla lägre aspekter, medvetande och vägar, samtidigt som vi tagit till oss mera ljus från den ursprungliga, gudomliga planen. För att få till stånd denna storslagna transformation i vår fysiska kropp har det varit nödvändigt att gå igenom de olika energihöjningarna för att upprepade gånger anpassa oss till den kontinuerliga frekvenshöjningen och våra individuella själsuppdrag. Nionde vågen har fört med sig en enorm frekvensökning till världen som har upplevts på personliga plan men också visat sig väl synligt i form av politiskt och ekonomiskt kaos i världen. 
För många människor har 2011 varit ett mycket svårt år. Mångas känslighet har ökat när de tagit in mera ljus vilket har gjort att man reagerar på allt och alla med lägre frekvens. Som människor, livsmedel, känslor, tankar, energier, platser, system, TV-program, filmer etc.
Just nu befinner vi oss i en fas som kännetecknas av instabilitet och motsägelse. Denna urholkning skall bereda väg för en ny öppning och en radikal förändring. Framstegen i gamla spår har sakta men säkert blivit blockerade och upplevelsen av en återvändsgränd har spridits men endast lite alternativ har visats. De nyheter som den nionde vågen har genererat har kännetecknats av personliga inre uppvaknanden av enhet medan de yttre manifestationerna av dessa varit små i sammanhanget.
Men vad är egentligen att vänta nu när vi har nått slutet av en 16 miljarder år lång evolutionär cykel? Den utdragna karaktären i den ekonomiska krisen ändrar inte det faktum att vi kan vara på väg mot en kollaps av det ekonomiska och politiska systemet i världen. Om så är fallet kan slutet av Mayakalendern innebära ett mycket tydligt avbrott. Det har länge diskuterats och spekulerats om kalenderslutet och det är naturligtvis ingen som vet hur det kommer att bli. Enligt Carl Johan Calleman är en enkel förklaring att Universum når sitt högsta kvanttillstånd och skapar en ny scen för livet. Men han och många andra har flere teorier. Calleman själv kommer att se till att befinna sig på ett seismologiskt säkert ställe pga. att den seismologiska aktiviteten kan intensifieras när kalendern närmar sig sitt slut. Den kontinentala strukturen på jorden, den globala hjärnan, kommer att bli färdig och detta kan påverka stabiliteten i jordskorpan. 
Vissa västerländska forskare, som Calleman, hävdar att slutdatumet för Den långa räkningen är den 28 oktober 2011, medan andra hävdar att det sker 21 december 2012 eller så sent som 2013.
Jag känner mig ödmjuk och öppen inför framtiden. Det är ett privilegium att få vara med när överföringen av det nya enhetsmedvetandet sker. Det mest glädjande är att det kan vara så att det betyder att vi hittar hem till oss själva och börjar uppskatta livet precis som det är. Att vi tillåter och tillåts helt enkelt vara vad vi än är.
Läs mera här:
www.calleman.com

4 kommentarer:

Maria sa...

Tjoho Pia!! Bra skrivet. Jag håller med om att det är ett privilegium att få vara med om detta. Kram till dig!!

Pia - My Green Blog sa...

Tjoho Härliga Maria :)
Hjärtekram till dig!

VargHona sa...

Jätte Intressant =)

"För många människor har 2011 varit ett mycket svårt år. Mångas känslighet har ökat när de tagit in mera ljus vilket har gjort att man reagerar på allt och alla med lägre frekvens. Som människor, livsmedel, känslor, tankar, energier, platser, system, TV-program, filmer etc.
Just nu befinner vi oss i en fas som kännetecknas av instabilitet och motsägelse."

Skulle du kunna utveckla detta?? =) Eller kanske ge Lästips på just den biten... Händer Såå otroligt Mycket numera på Alla plan.. skönt o få lite bekräftelse ;) Eller nått =D

Tittar in emellanåt.. Längesen nu.. så Tack för påminnelsen..

<3 Anna

Pia - My Green Blog sa...

Hej Anna! Om det är den ökade känsligheten du undrar över så är det väl så att många blir känsligare fysiskt och/eller psykiskt nu när energin höjs. Åtminstone tillfälligt. Det förekommer mycket konstig kroppsvärk, influensaliknande symtom utan att vara fysiskt sjuk, plötsliga, tillfälliga förändringar i syn eller hörsel, plötslig oförklarlig hetta eller kyla i olika kroppsdelar, massor med olika fysiska, mentala, känslomässiga och psykiska symtom. Det finns säkert lika mycket olika symtom som det finns människor. Vi är individer och våra reaktioner är individuella. Det varierar också för att vi alla behöver bearbeta och göra oss av med olika sorts bagage så som känslomässiga energier, karmiska energier, energier från tidigare liv. Somliga av oss bearbetar inte bara våra egna grejer ur detta liv, utan från många. Somliga gör dessutom omskapande arbete i hela släktledet. Även clearing av mörk eller negativ energi som fastnat görs. Bland annat detta är vad vi ljusarbetare ägnar oss åt och mycket mer.
Sedan finns ju de som varit känsliga redan länge, ofta sedan födseln. Som jag till exempel. Jag hittade en intressant blogg som handlar om känsliga människor: http://brandingspirit.wordpress.com

Hjärtekram
Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...