Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 14 maj 2011

Radioprogram om änglar och själar

Jag har otåligt väntat på att Blogger skall få ordning på sina tekniska problem. Redan igår ville jag dela detta fantastiska radioprogram med er, men det gick tyvärr inte. Jag fick ge mig till tåls, men här kommer det nu. Stort lyssnarnöje önskar jag er. Man skall ha åtkomst till detta även utanför Finland och fram till 14.6.2012 kl. 10:40. Ni kan väl kommentera lite så att jag får det bekräftat :)
Riktar även ett varmt tack till Radio Vega och redaktör Hanna Berndtsson-Hera för detta program.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...