Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 19 maj 2011

Pelargonerna vill ha värme

I ett tidigare blogginlägg berättade jag om mina små pelargonsticklingar. De växer sakta men säkert. På den nedre bilden kan man se några av dem efter första toppningen. De behöver ännu planteras om och toppas en gång till men vädret är fortfarande så kallt att tillväxten inte är så snabb som den skulle kunna vara. Värme skulle även göra gott åt rotsystemet. Pelargoner älskar ju värme och sol. Tålamod och kärlek är fortfarande receptet i väntan på gynnsammare klimat. Har ni andra knep så mottages de med tacksamhet.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...