Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 15 maj 2011

Rätt låt vann?

Eurovision Song Contest 2011 har en vinnare. Kvällen var lång och hann bli natt före allting var avklarat. Tävlingen var välorganiserad och högteknologisk. Tack till värdlandet Tyskland för det! Här i Finland började finalen kl. 22.00 och sändningstiden var 3 timmar och 28 minuter.
Vår egen Axel eller Paradise Oskar tycks vara en lugn och sansad ung man med nerverna under kontroll. Det märks att han njuter av det han gör och han gör det från hjärtat, det är därför det går hem och folk berörs så djupt. Uppträdandet var otroligt bra men konkurrensen var hård och det politiska spelet och grannsämjan tycks spela en större roll än musiken. Vinnaren var inte alls självklar utan visade sig alldeles i slutet av tävlingen - när alla 43 länder röstat slutade Italien på andra plats och Sveriges Eric Saade på tredje plats. Grattis till Republiken Azerbajdzjan och duon Ell & Nikki med låten Running Scared. Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...