Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 17 maj 2011

Ecopia

Nu är jag lycklig ägare av splitternya sommardäck av märket Bridgestone Ecopia. Tycker att namnet Ecopia passar mig utmärkt :)
De är bränslebesparande däck som har fått toppbetyget ”rekommenderas starkt” av den tyska motororganisationen ADAC. Det skall vara ett mycket välbalanserat sommardäck, som väl uppfyller alla säkerhetsrelaterade kriterier”.
Ecopia-däcken har utformats för att minska rullmotståndet utan att kompromissa med varken väggrepp eller säkerhet på vått underlag. I Ecopia EP150 används Bridgestones egna NanoPro-Tech™-material och däcket har ett 15 % lägre rullmotstånd jämfört med nuvarande Bridgestone-däck med samma dimensioner, vilket ger högre bränsleeffektivt och lägre CO2-utsläpp.
I åtminstone finska, svenska och tyska tester har däcket fått toppbetyg. Skall snart testa alldeles själv.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...