Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 12 juni 2011

Den nya jordens energier - Celia Fenn

Ärkeängel Mikael genom Celia Fenn i maj och juni 2011
                                      
I den första videon av två längst ner i detta inlägg, berättar Celia om hur det är att leva i sjätte dimensionen. Det är en dimension av magi och förtrollning, där man måste vara helt oskuldsfull precis som barn är, för att inte hamna i Spegelhallen där man kan fastna om man har det minsta uns av girighet och kontroll. Det är bara en liten grupp Stjärnbarn som just nu gått igenom portalen från femte till sjätte dimensionen. Själva aktiveringen hände den 17 maj vid Wesak fullmånen.
Det kan kännas ovant att vara på andra sidan, en del upplever uppstigningen genom symptom som ovanlig känsla i huvudet, expansionshuvudvärk, stelhet i kroppen och axlarna, förkylningsbesvär. Förmåga att ta emot data och ljus från en högre medvetenhet ändras. Detta innebär först förändringar i tallkottkörteln, vilket möjliggör mottagande av information via en kosmisk "bandvidd". Rent fysiskt kan detta innebära känslor av tryck och huvudvärk eller muskelvärk i baksidan av huvudet, skallbasen och axlarna. 
Sedan kommer hypofysen att omstruktureras och man kan uppleva känslor av yrsel, dimmig syn, konstiga ljud i öronen och svindel. Hjärnan tränas att inte bara ta emot nya uppgifter, utan även att börja överföra data på högre nivåer med hjälp av ljussändningar genom ögonen och ljudsändningar genom halsen vid sköldkörteln. Så detta innebär att sköldkörteln också påverkas av dessa fördringar. I samband med detta kommer många att erfara influensa liknande symtom med bronkit och sinuit, liksom obalans i sköldkörteln som visar sig som vågor av värme, låg energi eller hyperaktivitet.
Generellt en enormt upplyftande känsla och en massa ny energi. En vilja att utvecklas och få ny kunskap. Vi lägger skuld, oro, skam och det tunga åt sidan och känner ljuset av den inre barnets oskuldsfulla lekfullhet.

De flesta håller fortfarande på att ta sig från den tredje till den femte dimensionen och upplever en hel del svårigheter just nu pga. att det som fungerade i den tredje dimensionen inte längre fungerar som det "alltid" har gjort. Mattan rycks bort under fötterna. Många tvingas flytta, förlorar sin partner och/eller gamla vänner, sitt jobb.
 Den sjunde dimensionen, som Ärkeängel Mikael kallar Guds öga, betyder att man fullt ut är ett instrument, ett verktyg för det Gudomliga.

I den andra videon berättar Celia om de kraftiga energierna som råder nu i juni 2011 och speciellt under den kommande månförmörkelsen den 15 juni 2011 och  under aktiveringen  av Stonehenge supergalaktiska portal under sommarsolståndet den 21 juni 2011.

Det är rekommendabelt att ta del av de inkommande energierna genom att delta i meditation eller ceremonier som kommer att förankra dessa koder av nytt ljus på vår planet.

För mer information om dessa anpassningar kan man besöka följande webbplatser:

Celia Fenn Starchild Global
Donna Provancher Astronomologer


Oavsett var du befinner dig, om du har det jobbigt, gå in i hjärtat i meditation och lyssna på din egen inre röst. Där finns alla svaren du behöver. Det viktigaste är hur du känner dig, så hitta vägar att göra dig själv glad. Ofta blir man glad av att göra andra glada!

Var ljus och kärlek och du får ljus och kärlek!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...