Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 30 juni 2011

Vatten för välbefinnandetVATTEN, vilken fantastisk dryck! Vi behöver vätska för att funktionera. Vanligt vatten är det bästa alternativet och helt utan biverkningar. Vänta inte med att dricka tills du är törstig för även mild uttorkning kan göra dig slö. Att dricka fyra till åtta glas vatten per dag gör att energinivån bibehålls och du känner dig pigg. Använg även gärna destillerat, filtrerat eller mineralvatten av god kvalitet.

Gurka och vattenmelon är också väldigt bra. De innehåller nästan bara vatten och är perfekt att äta för att bibehålla vätske-balansen. Ta gärna med till stranden, vattenmelonen blir ännu nyttigare om du droppar lite lime över den, limen sänker vattenmelonens GI värde.
Att äta mycket gurka och vattenmelon med lime påverkar ditt pH värde i positiv riktning, det gör din kropp mer alkalisk. Gurka är ett perfekt mellanmål och lätt att ha med sig.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...