Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 19 juli 2010

Här börjar min blogg

Jag som var så säker på att blogga, det var något jag aldrig skulle göra. Man skall aldrig säga aldrig. Jag började lite smått på Facebook och på den vägen är det nu. Jag har fått mer smak för skrivandet och bra är väl det!

Bloggen kommer att handla om mitt liv och det som ligger mitt hjärta närmast. Jag hoppas kunna sprida lite kunskap längs vägen och uppmärksamma läsarna på viktiga frågor som Jorden, naturen, ekologi, mat, personlig utveckling och annat intressant. Ibland kan det handla om livets stora frågor och andra gånger om små men viktiga ting som t.ex. en nyutslagen blomma.

Jag har åsikter om det mesta, det har jag alltid haft. Jag är också intresserad av vad du tycker, så kommentera gärna både layout och inlägg.

4 kommentarer:

Flo sa...

Fin blogg Pia! Jag blev med glädje din första följare :).

Pia sa...

Hjärtligt tack Flo,

det värmer : )

Anonym sa...

jag följer med med intresse! Det låter och ser fint ut <3
Barbro

Pia sa...

Tack Barbro!

Jättekul med feedback och inlägg.
Välkommen igen : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...