Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 27 juli 2010

Problemlösning och spänning

Nu kan jag äntligen meddela om min blog till mitt nätverk. Det uppstod lite motgångar när jag insåg att kommentarerna inte fungerade som de skulle. Nu skall det vara ordning på det så kommentera gärna och ofta och om ni stöter på något konstigt så skicka ett mail till: blog.mygreen(at)gmail.com - tack! Det skall bli så spännande att få feedback. Konstruktiv sådan också. Tack så mycket på förhand och mycket nöje :)

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej Pia!
tack för din hälsning hos mig! Roligt att läsa din blogg- jag ska fördjupa mig i den när jag har mer tid- nu väntar snarklådan ;)

Kamomilla

Pia sa...

Hej!

Du är hjärtligt välkommen när du vill och ofta :)

Hälsar Pia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...