Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 20 juli 2010

Att gå på loppis

Jag kom just tillbaka från mitt regelbundna besök hos en av de lokala loppisarna. Jag har hyrt en plats där på obestämd tid och där säljer jag överlopps prylar. Vi har ganska mycket grejer, min sambo och jag. För mycket pga. att vi slagit ihop två hushåll till ett. I dagens läge har säkert de flesta människor för mycket grejer och det är bra att med jämna mellanrum gå igenom garderober och andra gömmor för att rensa ut sådant man inte behöver. Detta för att goda energier skall kunna flöda fritt i hemmet. Med jämna mellanrum låter jag mig inspireras av Karen Kingston som är Feng Shui konsult. Hennes lilla bok Rensa i röran kan faktiskt förändra människors liv. Jag rekommenderar den varmt! Att sälja eller att gå på loppis är kul. Många ser det som ett sommarnöje liksom att springa på auktioner. Det är faktiskt så att man kan syssla med det året runt, hela tiden. Det är en god gärning. För miljön, för världen och för dig själv. Det som är skräp för någon kan vara en skatt för någon annan. När du köper sådant som någon annan tänkt slänga sparar man både regnskog och sopberg.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...