Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 23 juli 2010

Min blogg är publicerad

Nu lever jag i spänning. Min blogg är publicerad och jag har fått de första kommentarerna. Jag önskar så att mina läsare både lär sig något nytt, blir påminda om något som de vetat men glömt och får inspiration till....ja, vad som helst som är meningsfullt för var och en. Kära läsare, kommentera gärna i bloggen. Vad tycker du om innehåll och utseende? Har du önskemål om viktiga saker jag borde skriva om? För den som känner mig privat önskar jag att min anonymitet respekteras på det viset att man inte hänvisar till mitt riktiga namn eller min boningsort. På bloggen heter jag Pia.

4 kommentarer:

Neppe sa...

Det är vackert på din blogg!

Pia sa...

Tack Neppe!
Det är just så vackert på min blogg som vår värld skulle kunna vara om vi skulle ta hand om henne. Låt oss försöka vårt bästa : )
Sommarglädje till dig!

hanna sa...

Grönt är skönt, så skrev vi väl redan i barndomen i minnesböckerna...
Vackra skira bilder!

Pia sa...

Tack Hanna för kommentarerna och feedback!
Ja, grönt är skönt och denna skira grönska är vald med omtanke. Den gröna färgen hänger samman med hjärt-energierna för både grönt och rosa är hjärtats färg. God kontakt med hjärtenergierna ger oss förmågan att älska villkorslöst, att glädjas och se hopp i livet. Här uppstår dessutom en helande energi.
Det får vi ju helt omedvetet i naturen också och det har du kontakt med dagligen där du vistas :)

Fortsatt skön sommar till dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...