Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 24 juli 2010

Tårta på tårta

Jag har blivit bönhörd för idag är det perfekt väder att baka. Vi firar födelsedag hos oss i morgon. Trots att huset är upp och ner pga. renovering som pågår så skall jag i alla fall baka en tårta eller två. Det är ju också fruntimmersvecka nu och idag är det flera i vår familj som har namnsdag. Det är viktigt att fira speciella händelser, att uppmärksamma sig själv och varandra och glädjas åt livet!


Foto: My Green Blog - Pia
Marängtårtans recept hittar du här.Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...