Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

onsdag 21 juli 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag hade jag fått en idé om vad jag skulle skriva om. Det blev inte som jag tänkt mig. Livet och döden kom emellan. På Facebook fick jag läsa att en av mina "meditationsvänner" har mist sin man. För en månad sedan trodde alla att han var frisk men igår gick han bort. En händelse som detta påverkar många direkt men också andra indirekt. Man får sig en påminnelse och tankeställare som heter Duga. Min egen syn på döden är ljus så till vida att jag vet att den som går bort får det så mycket bättre på Andra sidan. Det är ändå så otroligt synd om dem som blir kvar här som tvingas genomgå ett så enormt sorgearbete. Det är tungt och tar tid att ta sig igenom. Mina tankar och böner går till min "meditationsvän" med hopp om styrka och tillit. Jag hoppas att vi andra kan ta lite lättare på livet i fortsättningen och ÄLSKA för kärleken är det enda som betyder något. Älska dig själv, älska din nästa, älska blomman på ängen och molnen på himlen. Se det lilla i det stora och det stora i det lilla och förstå att livet är här och nu!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...