Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 19 oktober 2010

Tjusigaste tofflan

Foto: My Green Blog - Pia

Kärlek vid första ögonkastet var det när jag fick syn på dessa tjusiga ballerina tofflor vid mitt besök i huvudstaden igår. Jag hittade dem i en butik i kampen som heter Accessorize. De följde med mig hem och skall glädja mig  i höstmörkret och värma mina fötter i vinterkylan. Dessutom är de extra bra för en ylleallergiker som jag pga. att de har värmande ylle utanpå men skön bomull inuti :)
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...