Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 11 oktober 2010

Vad då Energisparvecka?

Energisparveckan 11-17.10.2010 är en årligen återkommande nationell kampanj vecka 41, under vilken man fäster uppmärksamhet vid energisparande och energikonsumtionsvanor. Temakampanjen strävar till att göra de olika metoderna för energisparande som tas upp under veckan till en del av vardagen.
Energisparande är en del av ett hållbart och miljövänligt sätt att leva. Genom att spara energi bidrar man till att hämma klimatförändringen.
Mera information på finska finns på Energiansäästöviikko.

Kommer du att delta? 


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...