Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

tisdag 12 oktober 2010

Kan man bli kär i en stol?

Ja, ni läste rätt. Jag är kär i våra nya stolar. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna stolsmodell för första gången. Jag har drömt om dem i över två år. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att just denna stol får mig att känna såhär. Jag tycker helt enkelt bara att den är sååå vacker. Det blev ett lyckligt slut för nu bor stolarna hos oss. De är precis lika bekväma som de är vackra :)


Foto: My Green Blog - Pia

Stolarna är tillverkade av FSC-certifierat gummiträd som är ett miljövänligt val.


 

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Verkligen fina, var hittade ni dem? kram Katri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...