Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 16 augusti 2010

Våga drömma högt

Vad har du för drömmar?
Tillhör du dem som inte riktigt vågar drömma eller är du rädd för att bli besviken?
Kanske du är en ständig drömmare, en sådan som låter drömmarna segla förbi och inte riktigt vågar ta fasta på dem?
Den som drömmer om lite får också lite, så våga börja drömma och sätta upp de stora målen.
Skriv ner vad du drömmer om och våga vara så detaljerad som möjligt. Du behöver vara det för att kunna dra till dig just det du önskar dig. Du får också själv större klarhet i vad du vill ha och riktar din energi mot det. Ju tydligare du är desto lättare är det att få det du vill ha.
Om du t.ex. önskar dig en hund så kanske du får vilken hund som helst. Önskar du dig en hundvalp av rasen labrador med god fysik och härligt lynne så får du med större sannolikhet det du vill ha. 
Så var tydlig i det du önskar dig!
När skall du börja förverkliga dina drömmar? I morgon, om ett år, om tio år? Varför vänta? Det är nu du skapar din framtid.
Dröm högt och stort för inget är omöjligt. Det är du själv som sätter gränserna!


"Dröj inte med att beundra körsbärsträdets blom
- en stormvind kan rycka bort dem under natten"
- JAPANSKT ORDSPRÅK -

Women lie in the grass along the Potomac River as the cherry blossoms are in full bloom in Washington on April 3, 2010. UPI/Alexis C. Glenn Photo via Newscom


4 kommentarer:

Flo sa...

Det där är så sant, Pia! Jag gjorde förra hösten en livskarta i form av ett kollage med mycket bilder och texter i form av tidningsklipp. Ingen aning hade jag då om mitt kommande kostrådgivaryrke, men jag var inne i en sökande fas i mitt liv. Jag siktade egentligen på att grunda ett åldringshem 10-15 år i framtiden, men hur det nu var så är närmare hälften av bilderna på mat och matlagning (halft undermedvetet?). Ett halvår gick, och - poff! branschbytet var sanning. Mitt inne i processen nu...!

Pia sa...

Härligt Flo! Det gläder mig.
Livskartor, kollage, mindmapping...vad man vill kalla det är kraftfulla verktyg att ta till sin hjälp. Hur man gör? Det kommer i ett annat inlägg :)
Ha det bäst!

Neppe sa...

Men jag tycker om att drömma utan att vilja förverkliga det :-) Sedan jag var fjortis har jag drömt om att bo i en nedlagd folkskola. Men jag vill absolut inte förverkliga det, för jag är inte den praktiska typen. Men jag tycker om att drömma om det huset i alla fall.

Pia sa...

Hej Neppe!
Det är fritt fram att drömma precis hur man vill. Det är det som är så skönt med drömmar att dem kan ingen ta ifrån en :)
Tack för kommentaren och hjärtligt välkommen igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...