Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 21 augusti 2010

Blommor från en kär person

Häromdagen fick jag denna underbara blombukett i present. Jag hade ingen bemärkelsedag utan personen som gav den ville helt enkelt bara ge den till mig från hjärtat. Tack!
Det är underbart att få en sådan trevlig överraskning. Vi borde överraska varandra och visa uppskattning för våra medmänniskor mycket oftare. Dessutom är det härligt att få pryda sitt hem med något så vackert. Fräscha blommor sprider så god energi i hemmet.

Foto: My Green Blog - Pia

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...