Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

torsdag 12 augusti 2010

Extraordinär begåvning - Jackie Evancho

Alla har vi begåvning. Frågan är hur vi bär vår begåvning, hur vi använder den. Är begåvning något vi föds med eller handlar det om uppmuntrande och stärkande under uppväxten? Man brukar göra en uppdelning av talang och begåvning. Medan begåvning är den biologiskt ärvda potentialen, så är talang den utvecklade skickligheten som grundar sig i den biologiska potentialen. För att utveckla talangen krävs en gynnsam miljö och massor av övning. En särbegåvning i sin tur behöver man inte fundera på om det är en talang. 
En särbegåvning sticker ut ur mängden som denna lilla flicka och hennes stora röst. Jag och hela världen häpnar. God Bless You Jackie!
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...