Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

måndag 30 augusti 2010

Den EKOLOGISKA vardagen

Häromdagen funderade jag på hur mycket och hur ofta jag använder någon produkt som är ekologisk och hur stor del av det som används i vårt hushåll som är ekologiskt. Jag hade ingen helhetsbild av situationen så därför började jag skriva en lista. Jag är rätt så nöjd nu när jag har sammanställt den. Ingenting är så bra att det inte kan bli bättre men jag tror i alla fall att jag lever mera ekologiskt än "medel Svensson" eller "keski Virtanen". Listan hittar du när du klickar här och sedan går längre ner på sidan. 

Hur ser din ekologiska vardag ut? Berätta gärna!

            

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...