Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 13 augusti 2010

Nyfiken på: intenSati

Jag är jättenyfiken på en ny motionsmetod som är utvecklad av Patricia Moreno från New York och kallas intenSati. Namnets "inten" kommer från intention och  "sati" betyder mindfulness. Det handlar om att träna sig att bibehålla fokus på det man vill åstadkomma i livet i stället för att klaga på det som är fel eller inte fungerar.
Om någon av mina läsare hör att metoden har kommit till denna sidan av Atlanten så var snäll och kommentera och likaså om ni har fått pröva på.


http://www.satilife.com/

2 kommentarer:

Flo sa...

Jag tycker det liknade lite zumba. Där har man också roligt :). OK - den där mindfulness-delen kom säkert inte fram i videons gympatimme. Låter helt spännande - kombinerar hon månne helt enkelt lite life coaching med den glada zumbaliknande gympan..?

Pia sa...

Jo, så verkar det. Nyckeln tycks vara positiva affirmationer i kombination med rörelse, allt väldigt kraftfullt och resultatet tycks vara att man känner sig stark och får förbättrat självförtroende. Jättebra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...