Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

lördag 14 augusti 2010

Pesto Verde från egen basilika

Jag är helt lyrisk ikäll! Första gången i mitt liv har jag lagat egen pesto och det av basilika som jag odlat själv. Den blev sanslöst god - godare än någon pesto jag smakat tidigare. Egentligen har jag trott att jag inte tycker så värst mycket om pesto. Kanske det är så att jag har lyckats bli serverad någon dålig sort eller ofräsch vara. Från och med nu kan jag säga att jag älskar pesto :) och det kan ju inte bli annat än gott av de råvaror som ingår. Pesto passar bra som pålägg, till fisk, kött eller fågel, som dipp till grönsaker och naturligtvis till pasta. 


Klicka här för receptet på Klassisk Pesto Verde. Hoppas att ni gillar receptet!


Foto: My Green Blog - Pia

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...