Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

söndag 22 augusti 2010

Pal Dan Gum för god hälsa

Att ha ett bra liv är ett val. Lever du ett bra liv och känner du dig frisk och full av energi?  Även en liten känsla av obalans i kropp eller själ som beror på obearbetad stress kan blockera energiflödet i kroppen eller själen. Människans kropp är vid liv tack vare den energi vi har tillgång till. Varför inte se till att du har tillgång till så mycket energi som möjligt?
Det finns en serie Qi Gong rörelser som kallas Pal Dan Gum eller "De 8 silkesrörelserna" som i tusentals år har använts i Kina och Korea för att uppehålla en god hälsa och för att bota sjukdom. Vem som helst som kan undvara 5 - 10 minuter per dag för att förbättra sin hälsa och för ett utökat medvetande, kan utöva dessa rörelser.  
Jag kan av egen erfarenhet säga att det gör enorm skillnad att börja sin dag med dessa rörelser. Det är underbart att stå barfota, i tystnad och helt fokusera på rörelsen och sin egen andning. Dagen börjar på bästa sätt och övningen bidrar till en behaglig känsla av närvaro och flöde.
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...