Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 20 augusti 2010

Omelett med jättelök, pepperoni och cheddarost

För 1 person vispar du ihop 2 ägg, kryddar med vitpeppar och salt från kvarn och slutligen vispar du i 2 msk kallt vatten. Värm en liten stekpanna och smält 2 tsk kokosolja i den. Fräs snabbt jättelök och tillsätt sedan omelettsmeten. Sänk värmen något och lägg skivor av pepperoni jämnt fördelat över omeletten. När det mesta stelnat viker du omeletten dubbel men låter den vara kvar i pannan en stund till. Krydda med herbamare och lägg cheddarost över och låt smälta. Jag lade omeletten på ett fat, klippte över persilja och serverade med lite avokadoolja och tomatskivor.

Foto: My Green Blog - Pia2 kommentarer:

Flo sa...

Har du hittat någon riktigt god cheddarost? Den enda goda jag vet är en irländsk, den heter Old dublin(er) eller någo sånt.

Pia sa...

Cheddar är något som jag inte använder så mycket egentligen. Det råkade sig att vi hade dessa inplastade dussin Cheddar skivor i kylskåpet. Jag skall titta efter den du rekommenderar så jag får uppleva smaken :) Tack Flo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...