Min Gröna Blogg med hjärta och glädje - Vihreä Blogini sydämellä ja ilolla

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kan ändra vårt sätt att tänka. Genom positivt tänkande och rätta val kan vi hjälpa oss själva, varandra och Moder Jord. Vi behöver lära oss använda hjärtat istället för hjärnan. Vi är kärleksfulla varelser och kärleken har en enorm kraft. Det som bottnar i kärlek kan inte bli fel. Vi kan ändra den negativa utvecklingen på vår planet och tillsammans uppnå förändring till det bättre. ________________________________________________________________________________________________________________________

Välkommen till bloggen som skrivs med hjärta och glädje - Tervetuloa blogiin jossa sydän ja ilo hallitsee - Welcome to my blog : )

fredag 19 augusti 2011

Caroline Myss i intervju av Lilou Mace

Caroline Myss är en femfaldig New York Times bästsäljande författare och internationellt känd talare inom områdena mänskligt medvetande, andlighet och mystik, hälsa, energimedicin och läran om medicinsk intuition. Caroline etablerade sitt eget lärosäte 2003, CMED (Caroline Myss utbildning), som erbjuder ett mångfald av program som ägnas åt personlig utveckling och lockar studenter från hela världen. Förutom att vara värd för ett radioprogram Hay House nätverket håller Caroline ett strikt schema med internationella workshops och föreläsningar. 
Här får vi ta del av hennes och Lilou's djupsinniga diskussion i Carolines hem i Chicago.


http://www.myss.com/

http://www.liloumace.com/Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...